Gratis e-boek

In “Praten over het levenseinde” neem ik je mee op een aangrijpende reis door de belangrijke, maar vaak verwaarloosde, aspect van ons bestaan: het levenseinde. Met een missie om de dood bespreekbaar te maken, brengt dit gratis e-boek een verfrissende kijk op het omarmen van sterfelijkheid als een onderdeel van het leven.

Het boek biedt niet alleen waardevolle inzichten over de noodzaak van tijdige gesprekken over het levenseinde, maar het doet dat op een toegankelijke manier, met prachtige gedichten en aangrijpende waargebeurde verhalen. Deze gedichten voegen een emotionele diepte toe aan het boek, waardoor het niet alleen informatief maar ook hartverwarmend is.

Ik deel ervaringen in de zorg en belicht het schrijnende contrast van mensen die, door niet tijdig over hun levenseinde te praten, gedwongen werden om achter de feiten aan te lopen. Dit boek fungeert als een krachtige wake-up call, een pleidooi voor het nemen van regie over ons eigen levenseinde.

Want, zoals de titel krachtig stelt:

“Praten over het levenseinde, Beter een jaar te vroeg dan een dag te laat!”



boekje

Reactie’s op het boekje:


Dank voor dit prachtige boek. Ik ga mijn ouders hierop attenderen. Ze zijn 83 en 86 en bezig met de afronding van hun leven.
-Desiree-


Pfff heb het gelezen, tranen rijkelijk gevloeid. Mooi geschreven.
-Marianne-


Kippenvel, wat een mooi duidelijk verhaal in je boekje.
-Diana-


Lastig onderwerp, maar goed dat je hier aandacht aan geeft. Ook heel mooi vorm gegeven.
-Pauline-